шаблоны joomla

 
 
 

Groepsreis naar Gili Gede en Bali met yoga en meditatie met YOGICA

Voorlichtingsbijeenkomst op  28 februari 2016 van 15.00 tot 17.00 uur
Bij Yogica, Brinkgreverweg 13 te Deventer (nabij het station).  

Ervaar de unieke rust en serene sfeer op Gili Gede, een eilandje voor de zuidwestkust van Lombok en het mooie kleurrijke authentieke Bali.

Datum:            1 augustus t/m 15 augustus 2016 (met de mogelijkheid zelf te verlengen!)
Prijs:                  € 925,00

Deze reis is voor iedereen die de vakantie wil beginnen met yoga, rust, stilte, zonsondergangen, meditatie, liggen in een hangmat, lezen, zwemmen en snorkelen. En daarnaast voor iedereen die daarnaast altijd al eens over een reis naar Indonesië droomde, maar niet alleen in het onbekende wil stappen.

Helemaal tot rust komen en nieuwe energie opdoen op de prachtige unieke locatie Via Vacare op een ongerept eiland. Via Vacare betekent ‘’de kunst van het niets doen’’. Dit resort staat bekend om haar Indonesische gastvrijheid en haar heerlijke vegetarische keuken en de fantastische onderwaterwereld. Er is bij het resort een mooie buitenplaats waar we de dag om 7.00 uur beginnen met yoga. Ook in de namiddag wordt er yoga en een meditatie aan zee aangeboden. Voor wie wil is er voor het slapen gaan nog de maangroet. Op woensdag houden we een stiltedag. Stilte bevordert je aandacht en concentratie en biedt de mogelijkheid om meer in het nu te blijven. Door vaker asana’s te doen en langer te mediteren, kom je bij diepere lagen van ontspanning, kalmte, inzicht en helderheid, je kom thuis bij jezelf. Een yogavakantie in dit kleine paradijs biedt je die gelegenheid...ver van huis, dicht bij jezelf.

Naast het yogaprogramma zal ook een snorkeltocht naar nabijgelegen bounty eilandjes op het programma staan en een heerlijke massage voor iedere deelnemer.

Voor het tweede deel van deze vakantie ga je per boot naar Bali en kom je wederom in een prachtig huis met zwembad. Ook hier wordt ‘s ochtends yoga geboden. Daarnaast staat er elke dag een excursie op het programma. Denk aan het bezoeken van een tempel, een lokale markt, fietsen door de rijstvelden, een bezoek aan het museum van de Balinese Salvador Dali, wandelen door de jungle naar de watervallen, baden in een hotspring, een Balinese dansvoorstelling.

Dit aanbod zal min of meer samen met de deelnemers worden vastgesteld en is facultatief per dag te boeken.  Ook heb je in deze week ruim de tijd te wennen en de gelegenheid om alles te vragen over hoe en wat en waar wat betreft “verder reizen“ door Bali of Lombok op eigen gelegenheid. Bijvoorbeeld naar Candidasa voor de Gandhi ashram,  naar de binnenlanden van Bali  of ga je voor de hoge golven van Kuta?

Programma

Dag 1 vertrek uit Nederland.

Dag 2 aankomst op vliegveld Denpasar (Bali) 1 nacht verblijf Padangbai en dag 3 doorreizen met slow ferry naar Gili Gede.

Dag 3 t/m 9 Aankomst en verblijf op Gili Gede. Deze dagen zijn op basis van volpension.

Dag 10  t/m 16 vertrek naar Ubud, Midden-Oost Bali waar je 5 dagen verblijft in een groot huis met zwembad. Deze dagen zijn op basis van logies en ontbijt.

Dag 16 Vertrek

Accommodatie

Via Vacare beschikt op Gili Gede over tweepersoons bungalows (met fan) met uitzicht op de zee, een mooie brede veranda met een zitje en een bedbank,  die het mogelijk maakt om overdag lekker te luieren. Vanuit de bungalow zie je de zon ondergaan en een heldere sterrenhemel verschijnen. Er is een half overdekte openluchtbadkamer waar je kunt douchen op traditionele wijze (mandiën) met zoet water.  De wc’s  worden doorgespoeld met zout water. Binnen vindt u een schrijftafel, een kast en natuurlijk een goed bed. De bungalows zijn gebouwd volgens traditionele Sasakbouw (Lombokstijl) met een moderne en comfortabele uitstraling. Basic en toch chic, in een origineel design in de vorm van een half yin/yang teken. Rondom allemaal deuren die wijd open kunnen om de zeewind binnen te laten en het geluid van de branding volop te kunnen horen. Elektriciteit beperkt aanwezig tussen 17.00 en 21.00. Er is geen wifi.

Op Bali hebben we gekozen voor een authentiek familie guest house (weliswaar met zwembad) waar je van nabij het familieleven en de Balinese gebruiken en ceremonies kunt meemaken. In een rustige omgeving maar toch op redelijke afstand van Ubud, het centrum voor mode, kunst, ambacht en spiritualiteit.

Inclusief

  • 15 overnachtingen in een (gedeelde) tweepersoonskamer, 1 dag (aankomst) op basis van logies /ontbijt, 7 dagen op basis van volpension, en 7 dagen op basis van logies en ontbijt
  •  40 x yoga- en/of meditatiesessies van 1 tot 2 uur.
  •  Gedurende je verblijf op Via Vacare Eco Resort: een massage, en een snorkeltocht per boot.
  •  Vervoer tussen de verschillende verblijfplaatsen/resorts
  •  Transfer van en naar het vliegveld op Bali.

Exclusief

  •  Vluchten naar Bali. Indicatie vanaf € 750,00
  •  Reis- en annuleringsverzekering
  •  Niet genoemde maaltijden in Bali
  •  Excursies op Bali

Het verlengen van je vakantie

Het verlengen van je vakantie. Mocht je langer willen blijven dan kan je dat via Jet Kellner laten regelen of je laten adviseren. Jet woont meer dan 8 jaar in Indonesië en heeft een goed netwerk van collega’s, chauffeurs, guest houses, resorts etc. opgebouwd. Je kunt er ook voor kiezen om je verblijf te verlengen met het verblijf in een ashram op Bali. Kijk op http://www.ashramgandhi.com/

De reis gaat door met minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Geïnteresseerd?

Kom naar onze voorlichtingsbijeenkomst. Ontmoet Jet Kellner de eigenaresse van Via Vacare en tevens onze reisleidster en Marjan Hulshof (yogadocent). We bekijken beelden en bespreken de hele reis en aanvullende mogelijkheden. Veel kan ook ter plekke in Indonesië geregeld worden. Dat zijn ze daar gewend. Er is tijd voor al je vragen en we sluiten af met een eenvoudig maar heerlijk Indonesische vegetarische maaltijdsoep, de beroemde soto!

Uw gidsen  Jet kellner  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   (+31-6 4343 4033)                  
Marjan Hulshof
www.yogica.net (+31-6 5205 8557)