шаблоны joomla

Print

Activiteiten in Nederland

Door Via Vacare worden ook diverse diensten in samenwerkingsverband in Nederland aangeboden.
Juist als er sprake is van een zekere onthaasting, ontspanning en rust met werkelijke aandacht voor de gehele situatie kunnen er nieuwe impulsen ontstaan die goed aansluiten bij mens en bedrijf, omdat:
- het een duurzame arbeidsrelatie stimuleert,
- het motiveert als men zich gezien en gewaardeerd weet,
- het welbevinden een onmiddellijke invloed heeft op prestaties,
- het vrijmaakt van beperkende gedachten en gewoonten, zodat er ruimte komt voor intuïtieve kennis.

Proeflokaal Vacare
Een dagdeel rust en ontspanning om te proeven aan vacare door bijvoorbeeld yoga, (lach-, loop)meditatie, massage, droomwerk, clownerie, schilderen. Ook een bijzondere presentatie van het Vacare-guesthouse op Gili Gede kan op het programma staan. Afsluiting met gezamenlijke maaltijd. Dit alles op een inspirerende en rustige plek. Prijsindicatie: € 75 tot € 150  p.p.

Proeflokaal vacare-kookworkshop
Voor mensen die koken als uitdaging en ontspanning ervaren...voeding voor geest en lichaam...genieten en laten genieten. Voor individuen (inschrijving op vastgestelde datum in schoolmonument Larenstein, Deventer) of voor groepen (minimaal 4, maximaal 8) op aanvraag (datum, lokatie, gerechten). Prijsindicatie: € 45,- p.p. (mee-eters € 15,- p.p.)

Workshop Vacare 
In deze workshop ligt het accent op het beleven én het bespreken van het nut van vacare in team en organisatie/bedrijf. Geleerd wordt vacare een eigen en individuele plek te geven in de dagelijkse realiteit van werken en leven, maar ook om vacare-verbeterpunten te vinden voor de heersende bedrijfscultuur. Prijsindicatie: € 900  per workshop
Training: train de coaches/ trainers in 'vacare'
In deze training leert u allerlei eenvoudige en praktische basistechnieken voor ontspanning, concentratie, aandacht en vitaliteit. Als trainer, begeleider, docent of coach leert u deze snelwerkende technieken effectief toepassen in eigen programma's. Ook krijgt u een breed inzicht in de werking van vacare en energie. Prijsindicatie: € 900  p.p. (4 dagen, minimaal 5 personen)

Coachingstraject Vacare
In dit unieke en onorthodoxe coachingstraject is er sprake van een verblijf van 3 weken op het tropische eiland Gili Gede (Indonesië). Daarbij staan coachingsgesprekken  en andere vacare ondersteunende activiteiten op het programma. Dit verblijf zal vooraf worden gegaan en worden vervolgd met coachingsgesprekken in Nederland. Voor mensen die bezig zijn met verliesverwerking c.q. herstel en heroriëntatie in werk. Prijsindicatie: € 5000 (all inclusive, 12 gesprekken) . Vraag voor meer informatie folder aan.

Incentive Vacare
Gun uw werknemer een bijzondere periode van rust en geeft als waardering een 10 daagse reis naar Via Vacare. Prijs: € 400 (exclusief vliegticket).

(Mini)sabbaticals Vacare
Heeft u behoefte aan een rustige plek om een sabbatical voor kortere of langere tijd te houden? Om nu eindelijk toe te komen aan uzelf, dat boek te schrijven of hobby's en talenten uit te diepen? En zoekt u daarvoor naar een rustig, inspirerend én betaalbaar verblijf? Guesthouse Vacare biedt u daartoe de mogelijkheid. Ook kunt u worden ondersteund bij het regelen en aanvragen van een sabbaticalperiode. Prijsindicatie: op maat.

Vacare op maat
Wilt u van gedachten wisselen met ons om vacare voor u of uw medewerkers persoonlijker te maken? Wij gaan graag een gesprek met u aan over een vacare op maat. Aan een dergelijk gesprek zijn geen kosten verbonden. U kunt hiervoor contact opnemen met onderstaande personen.

Via Vacare werkt samen met:
Wytske Jeelof
Tel. 06 294 021 46

Marjan Hulshof
Trainer/coach en yogadocent
Tel. 06 520 585 57